Το σκάφος \”ΝΙΚΟΛΑΣ\” θα εκπροσωπήσει τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων στην α\’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος J24, που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Απριλίου.
Αναλυτικά η ενημέρωση του ΙΟΧ:

«Με τη συμμετοχή του σκάφους \”ΝΙΚΟΛΑΣ\” θα συμμετάσχει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων στην α’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος J24, η οποία θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου.

Η αποστολή για τον Όμιλο, η οποία θ’ αναχωρήσει την Πέμπτη (3/4) από τα Χανιά, αποτελείται από τον κυβερνήτη Μιχάλη Οικονόμου και τους Γιάννη Γιακουμιδάκη, Γιάννη Μαντωνανάκη, Ανδρέα Βερυκάκη και Σοφία Τραχαλάκη που αποτελούν το πλήρωμα.

Συνολικά, οι συμμετοχές από την Κρήτη θα είναι 12, με το μοναδικό σκάφος που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά να στοχεύει σε μία καλή εμφάνιση.

Να σημειωθεί πως η β’ φάση είναι προγραμματισμένη να γίνει στα Χανιά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με προπαρασκευαστικό αγώνα, πάλι στη Σούδα, 15 μέρες νωρίτερα και όπου οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε ρεκόρ φέτος στην Κλάση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook