Το Σάββατο 5 Απριλίου, στο ΔΑΚ Γάλλου θα διεξαχθούν οι αγώνες στίβου με την επωνυμία \”Ρεθύμνια 2014\”, τους οποίους διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, το Δήμο Ρεθύμνου και το Ο.Κ.Α. Αρκάδι.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η προκήρυξη των αγώνων:
Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Ο.Κ.Α. Αρκάδι,  προκηρύσσει  τοπικούς – επώνυμους αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΡΕΘΥΜΝΙΑ 2014».
1)  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :      ΣΑΒΒΑΤΟ  5  ΑΠΡΙΛΙΟΥ   2014
2)  ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ : Δ.Α.Κ. ΓΑΛΛΟΥ «Π. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ»
3)  ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
Στους  αγώνες  έχουν δικαίωμα  συμμετοχής μόνο οι αθλητές  και οι αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι  σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».
4)  ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 
Οι  αθλητές – τριες θα δηλώνονται  στη γραμματεία των αγώνων 30΄- 45΄ πριν από την έναρξη κάθε αγωνίσματος, παρουσιάζοντας απαραίτητα το δελτίο τους για να συμπληρωθεί στο πινάκιο ο αριθμός δελτίου του αθλητή.
5)  ΙAΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:
Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική. 
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩ-ΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Α-ΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ. 
6) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί στίβου 2014 – 2015. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook