«Άκουσα στο τηλέφωνο την δολοφονία της μητέρας μου!», είπε ο γιος της αστρολόγου και εξομολογήθηκε ότι λίγο πριν πεθάνει η αστρολόγος του τηλεφώνησε ζητώντας βοήθεια…

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 55χρονης αστρολόγου Νατάσσας Λιβάνη που σημειώθηκε έναν χρόνο πριν, στις 30 Απριλίου 2013 και είχε συγκλονήσει την κοινή γνώμη. Το νήμα της ζωής της Νατάσσας Λιβάνη, κόπηκε πρόωρα τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, όταν ο 44χρονος πρώην σύντροφός της φέρεται να την παρέσυρε με το αυτοκίνητό της, μετά από άγριο καυγά. Ο 44χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Το μεσημέρι της Τετάρτης, κλήθηκε να καταθέσει ο γιος της αδικοχαμένης αστρολόγου, που συγκλόνισε με την μαρτυρία του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης που έχουν έρθει στο φως, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας η Νατάσσα Λιβάνη βρισκόταν στο σπίτι της με τον 44χρονο σύντροφό της και τον γιο της. Κοντά στα ξημερώματα -αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκόολ, η «άτυχη» γυναίκα προμυθοποιήθηκε να συνοδεύσει τον σύντροφό της με το αμάξι της στο σπίτι του. Αυτό ήταν και το «μοιραίο» λάθος της. Ακολούθησε άγριος καβγάς έξω από την πόρτα του σπιτιού του 44χρονου. Ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν μεθυσμένος δεν την άφηνε να φύγει και τότε εκείνητρομαγμένη τηλεφώνησε στον 27χρονο γιο της για να του ζητήσει βοήθεια!

Τότε, ο σύντροφός της μπήκε στο αυτοκίνητό της, έβαλε μπροστά και χωρίς κανέναν δισταγμό την παρέσυρε με το αυτοκίνητο της. Τη στιγμή της δολοφονίας της, η γυναίκα κρατούσε το τηλέφωνο ανοιχτό -όπου μιλούσε με τον γιο της- ο οποίος συγκλονισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που τον περίμενε. Ο 44χρονος ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό.

Η κατάθεση που «καίει» τον πρώην σύντροφο της μητέρας του

«Έλα εδώ φοβάμαι» φέρεται να είπε η Νατάσσα Λιβάνη στον γιο της το μοιραίο βράδυ, όπως εκείνος κατέθεσε. Στη συνέχεια όπως ο ίδιος είπε, πήγε στο σημείο που του είπε η μητέρα του και την βρήκε νεκρή κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα είπε ότι οι ρόδες βρίσκονταν πάνω στο στέρνο της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook