Παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με περιορισμένη τοπικά ορατότητα κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014. Παράλληλα θα σημειωθεί σταδιακή μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Ωστόσο, στην Πελοπόννησο και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις.
Τοπικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί.
Παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook