Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Παρασκευή 4/4

• Στις 7.00 πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ στον ΟΤΕ στη Θέρισσο.

• Στις 7.00 πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παρθενιώτη Γιώργο, υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις υπηρεσίες του Δημαρχείου της Επισκοπής.

• Στις 8.00 πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γωνιανάκη Γιάννη , μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις κεντρικές αποθήκες των ΕΛΤΑ στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

• Στις 11.30 πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλή το Δημόκριτο Σαλούστρο, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις αποθήκες Carefour- Φαιστός στη ΒΙ. ΠΕ. Ηρακλείου.

Σάββατο 5/4

• Στις 10.00 πμ περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στα εμπορομάγαζα της οδού Κατεχάκη.

• Στις 11.00 πμ περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Στεφανάκη Γιώργο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε ξενοδοχεία του Κέντρου.

• Στις 7μμ θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Μίνωα-Πεδιάδας στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο εκθεσιακό κέντρο στο Αρκαλοχώρι. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Βρύσαλης Δημήτρης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Κρήτης και ο Προυκάκης Κώστας υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μινώα-Πεδιάδας με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook