Τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) φιλοξενεί σήμερα Παρασκευή 04 και αύριο Σάββατο 05 Απριλίου το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο επιμελητηριακό γεγονός, στο οποίο συμμετέχουν οι Πρόεδροι των 59 Εμπορικών, Βιομηχανικών, Βιοτεχνικών και Επαγγελματικών Επιμελητηρίων όλης της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συζητηθούν θέματα σχετικά με την πορεία της εθνικής οικονομίας, τη βιωσιμότητα των Επιμελητηρίων και την αναμόρφωση της επιμελητηριακής νομοθεσίας.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα παρακολουθήσει αύριο το πρωί ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης καθώς και ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Θα συμμετάσχει επίσης ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Στέφανος Κομνηνός, ο οποίος, επίσης, θα παρουσιάσει σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το «Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)» για όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ή ήδη πραγματοποιούν ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.

Στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΚΕΕΕ πρόκειται ν’ απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Γιάννης Λεμπιδάκης και κατά την αυριανή ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.

Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, καθώς και με τη χορηγία της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook