Πατέρας ενός παιδιού, το οποίο απέκτησε με μία από τις οικιακές βοηθούς του είναι ο Arnold Schwarzenegger και αυτή είναι και η αιτία που η σύζυγός του έφυγε από το σπίτι τους.

«Μόλις έφυγα από το κυβερνητικό αξίωμα ενημέρωσα τη σύζυγό μου για την ύπαρξη του παιδιού. Έχουν περάσει πια δέκα χρόνια», ανέφερε σε ανακοίνωσή του στους Los Angeles Times, προκαλώντας έκπληξη σε όλο τον κόσμο.

Εικάζεται ότι η οικιακή βοηθός εργαζόταν στο σπίτι του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια για περισσότερα από 20 χρόνια και συνταξιοδοτήθηκε τον Ιανουάριο. Η Maria Shriver, μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, εγκατέλειψε αμέσως το σπίτι τους, καθώς δεν μπόρεσε να αντέξει το νέο. Έτσι, το ζευγάρι έφτασε στη διάσταση, ύστερα από 25 χρόνια έγγαμου βίου. Μαζί έχουν τέσσερα παιδιά.

«Αντιλαμβάνομαι και αξίζω τον θυμό και την απογοήτευση από φίλους και οικογένεια. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και παίρνω όλη την ευθύνη για το κακό που προκάλεσα. Απολογήθηκα στη Μαρία, στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ζητώ από τα μέσα να σεβαστούν τη σύζυγο και τα παιδιά μου αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Αν και αξίζω την προσοχή και την κριτική σας, η οικογένειά μου δεν φταίει σε κάτι».

Το όνομα της υπαλλήλου της οικογένειας Schwarzenegger δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη. Ωστόσο, οι LA Times προσέγγισαν τη γυναίκα, η οποία αρνήθηκε οποιονδήποτε σχολιασμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην κυβερνήτης είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έξοδα της ανατροφής του παιδιού του. Η ίδια είχε δηλώσει νωρίτερα, ότι πατέρας του παιδιού της ήταν ο τότε σύζυγός της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook