Μετά την αξιοσημείωτη επιτυχία της 1ης έκθεσης GREKLAND PANORAMA στην Στοκχόλμη Σουηδίας που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Φεβρουάριο για την Ελλάδα, και τα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και θετικά σχόλια κοινού, εκθετών και tour operators, η διοργανώτρια εταιρία North Events ανακοινώνει τις νέες ημ/νίες για το 2015: 13-14-15 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα για το 2014 συμμετείχαν περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες, 115 εκθέτες από 22 προορισμούς!

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης κοινού και επαγγελματιών ο νέος χώρος φιλοξενίας της έκθεσης για το 2015 θα είναι το Ericsson Globe Arenas, πάντα στην Στοκχόλμη, σε συνολική έκταση 4.000τμ.

Για την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, η North Events ανακοινώνει επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τους Έλληνες εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια και διαλέξεις για τον ειδικό και θεματικό τουρισμό όπως: golf, yachting, τουριστική κατοικία, alternative tourism, health tourism, MICE και Luxury Travel.

Την ίδια ημέρα η Ελληνική αποστολή με την Σκανδιναβική και Βαλτική αγορά θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κατ ιδίαν συναντήσεις, ενώ το βράδυ θα παρατεθεί ειδική εκδήλωση με έντονο ελληνικό χρώμα.

Τα εξαιρετικά σχόλια και συγχαρητήρια των μεγαλύτερων tour operators της αγοράς αποτέλεσαν το έναυσμα για την καθιέρωση της έκθεσης από την 1η κιόλας διοργάνωσή της σε θεσμό για την επικοινωνία και προώθηση της Ελλάδας στην Σκανδιναβία.

Σχόλια Tour Operators:

“I would like to congratulate you to the huge success with Grekland Panorama! What a fair! What a performance!”
Nina Hornewall, Country Manager Sweden, Apollo Kuoni.

“Thank you for your collaboration in this especially successful and well organized event”
Bassam El Mattar, General Manager, TUI Fritidsresor.

“A very well organized event and congratulations to the success. We got a great response from a lot potential customers and sold quite a lot of holidays during the event as well. We will for sure participate again.”
Claes Pellvik, Marketing Manager, Ving Sverige AB.

“Congratulations to such a success! We are looking forward to next year!”
Jacke Mentzas, Managing Director, Airtours.

“We are very satisfied with the exposure we were able to give the travelling public of Aegean Airlines and the news routes from Stockholm (and Copenhagen) to Athens effective 31 of MAY 2014.”
Mr Zygmunt Rozpedek, General Manager, Tal Aviation – Aegean Airlines.

Η εταιρία North Events είναι η μοναδική εταιρία που εξειδικεύεται τα τελευταία έτη στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας -την Σκανδιναβία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook