Την υποψηφιότητά του στο συνδυασμό του Μανώλη Σκουλάκη, για το δήμο Χανίων, ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Πενταράκης.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Πενταράκης αναφέρει τους λόγους της απόφασής του:

\”Πιστεύοντας ότι τα «κοινά» είναι υπόθεση όλων μας και αξιολογώντας τις προσπάθειες που έγιναν και το σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε τα τελευταία τριάμισι χρόνια στο Δήμο Χανίων, αποδέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης την πρόταση του νυν και εκ νέου υπ. Δημάρχου κ. Μανώλη Σκουλάκη, να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου, ως υποψήφιος σύμβουλος της Δημ. Κοινότητας Νεροκούρου στην Εκλογική Περιφέρεια Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας, η συμμετοχή νέων ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά, στις δημοτικές εκλογές αλλά και στα δημοτικά όργανα μπορεί να μεταφέρει και να κάνει πράξη το όραμα που θα βοηθήσει τον τόπο μας και θα τον φέρει εκεί που του αξίζει.

Σκοπός μου είναι να αγωνιστώ, όπως έκανα τόσα χρόνια και ως αθλητής ποδηλασίας, σ’ όλα τα επίπεδα, κοντά μ’ όλους τους συμπολίτες μου, κάθε μέρα και κάθε στιγμή, με θάρρος και ειλικρίνεια για ένα καλύτερο αύριο, για τα Χανιά που όλοι αγαπάμε και μας αξίζει να ζούμε!

Με εκτίμηση

Πενταράκης Κωνσταντίνος
Πτυχιούχος Γυμναστής,
Υπεύθυνος φυσικής αγωγής Ποδηλατικού Συλλόγου \”Τάλως\” & συλλόγου σιου ζιτσου \”ΚΟΥΡΙΤΕΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook