Άλλη μια επιβεβαίωση είδησης του FlashNews.gr ήρθε την Τρίτη (17/5) με την αποστολή επιστολής της ΠΑΕ Πλατανιά στην ΕΠΟ για το θέμα φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας κάποιων ομάδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στα μπαράζ ανόδου. Για το θέμα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά από την Δευτέρα (16/5)

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Πλατανιά:

 

«Ο ΑΟ Πλατανιάς ΠΑΕ θα ήθελε να σας προτρέψει πριν ορίσετε τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ ανόδου στη Β' Εθνική να κινήσετε τη διαδικασία προσκόμισης στη διοργανώτρια αρχή πιστοποίησης φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα των ομάδων που θα λάβουν μέρος από το Νότιο όμιλο.

Η πρόταση μας αυτή πιστεύουμε ότι αγγίζει τα όρια της υποχρέωσης σας να το κάνετε για την καθαρότητα που θέλουμε όλοι μας. Διευκρινίζουμε ότι η πρόταση μας αυτή δεν εμπεριέχει την παραμικρή έστω μομφή για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ.

Γίνεται όμως στα πλαίσια της πλήρους καθαρότητας που εσείς πρώτος διακηρύξατε στην αρχή του πρωταθλήματος και η ομάδα έχει έννομο συμφέρον να το ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή. Παρακαλούμε για τις ενέργειας σας και αναμένουμε τις απαντήσεις σας».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης