"Έλα και εσύ μαζί μας να καθαρίσουμε". Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται προς όλους όσους αντιλαμβάνονται ότι το περιβάλλον είναι σπίτι τους.

Ο  σύλλογος ερασιτεχνών αυτοδυτών Κολυμβαρίου σε συνεργασία με το δήμο Πλατανιά, την εποπτεία αλειίας Χανίων, το σύλλογο επαγγελματιών ψαράδων Κολυμβαρίου και το σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Κολυμβαρίου, καλούν όλους όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη φύση και τη θάλασσα, να συμμετάσχουν εθελοντικά στον καθαρισμό της παραλίας του Κολυμβαρίου.

Η συνάντηση θα γίνει στο λιμάνι του Κολυμβαρίου, την Κυριακή 6 Απριλίου στις 10.00

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του ''Let's do it World'' που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικης ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος για τρίτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.