Στη Λέσχη Αξιωματικών (Αν. Παπανδρέου 64) από την Δευτέρα 07 Απριλίου μέχρι και την Πέμπτη 17 Απριλίου 09.00-14.00 και 17.00-21.00 θα διεξάγεται το Πασχαλινό Bazaar της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις πασχαλινές σας αγορές, ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία λαμπάδων και χειροποίητων εδεσμάτων, βοηθώντας ταυτόχρονα τους εμπερίστατους αδελφούς μας να γιορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου και να εξασφαλίσουν τα βασικά για το Πασχαλινό Τραπέζι.Στο μήνυμά του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, αφού ευχαρίστησε την 5η ταξιαρχία για την παραχώρηση του χώρου, απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους Χανιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια και να δώσουν από το υστέρημά τους προσφέροντας περίσσευμα καρδιάς και ψυχής.

"Θέλω να τονίσω το γεγονός ότι όλοι μας σε μια δύσκολη εποχή που ζούμε καθ' ένας έχει τις δικές του ευαισθησίες και με το δικό του τρόπο προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο του συνανθρώπου του. Είναι ότι καλύτερο και Θείο μπορεί να σκεφτεί ένας άνθρωπος μέσα στην Βαβέλ που ζούμε σήμερα.

Η κρίση έχει φέρει και ευαισθησίες στους ανθρώπους, έχει φέρει αλληλεγγύη έχει φέρει αγάπη αξίες και αρετές τις οποίες είχαμε ξεχάσει για πάρα πολλά χρόνια.Δόξα το Θεό λοιπόν γι' αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι σε όλους για το καλό, το υπόλοιπο της Αγίας και μεγάλης Σαρακοστής, να έχουμε καλό Πάσχα και πάντοτε να διαβαίνουμε από τη ζωή της αμαρτίας στη ζωή τη σωτηρίας, Χρόνια πολλά!"

Flashnews.gr