Την απόφασή της να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Σκουλάκη, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, η Σοφία Ζεκάκη – Σγουρομάλλη.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητά της:

«Οι δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, που όλοι οι πολίτες βιώνουμε, δεν είναι λόγος για να απέχουμε από τη διαχείριση της καθημερινότητας για τα μικρά και τα μεγάλα της πόλης που ζούμε, των πανέμορφων Χανιών μας, ούτε λόγος στείρας αντιπαράθεσης μεταξύ μας και άρνησης συμμετοχής σε αποτελεσματικές προσπάθειες αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας.

Επειδή οι άνθρωποι των λέξεων είναι πάρα πολλοί, αλλά οι άνθρωποι των πράξεων ελάχιστοι και πιστεύοντας, από τα πολλά δείγματα γραφής του, και όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο , ότι ο τωρινός και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, αποδέχθηκα την τιμητική για μένα πρόταση του να συμμετέχω ως υποψήφια σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του «ΧΑΝΙΑ-ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ».

Παραμένοντας πιστή στις προσωπικές και οικογενειακές μου αρχές και αξίες, θα προσπαθήσω με τις ελάχιστες δυνάμεις μου να συμβάλλω στη συνέχιση ενός σημαντικού έργου, που επιτελέστηκε στο Δήμο μας τα τελευταία τριάμισι χρόνια σε όλα τα επίπεδα, παρά τις αντιξοότητες, που είχε να αντιμετωπίσει η παρούσα δημοτική αρχή».
Σοφία Ζεκάκη-Σγουρομάλλη

Νηπιαγωγός, τ. Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Χανίων, τ. Προϊσταμένη Δ/νσης Παιδικών Σταθμών ΔΟΚΟΙΠΠ Δήμου Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook