Τελευταία ενημέρωση: 23:05

Σε αυτοκτονία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη οφείλεται ο τραγικός θάνατος της 38χρονης γυναίκας, Βουλγαρικής καταγωγής η οποία νωρίς το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε σπίτι στο χωριό Βρασκά στα Σφακιά.

Η άτυχη γυναικα, όπως δήλωσε στο flashnews.gr ο κ Μπελιβάνης, έφερε μαχαιριά στο λαιμό,  αλλά και σημάδια από μαχαιριές στους καρπούς, οι οποίες είναι και αυτές που τον οδηγούν στο να προκρίνει το σενάριο της αυτοκτονίας έναντι της δολοφονικής ενέργειας.

Δίπλα στη 38χρονη, βρέθηκαν δύο διαφορετικά μαχαίρια ενώ το πτώμα της κείτονταν στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού στο οποίο εργάζεται ως οικιακή βοηθός.

Η αυτοψία στο χώρο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς δεν υπήρχε φωτισμός και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Μπελιβάνης ο χώρος ήταν πολύ στενός και με πολύ αίμα.

Με τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής που θα γίνει το Σάββατο αναμένεται να δοθούν οριστικές απαντήσεις για το θάνατο της 38χρονης.

Η γυναίκα διέμενε στο χωριό με την οικογένειά της και δούλευε ως οικιακή βοηθός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ο ιατροδικαστής, ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook