Ο Γιάννης Μηλιός ήταν ο εισηγητής στην πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα \”Από την κρίση στην κυβέρνηση της αριστεράς\” που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων στην αίθουσα του ΕΒΕΧ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρεμβάσεις έκαναν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων με τη \”Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης\” Γιώργος Αγοραστάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων με την \”Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Ανθρωπος\” Γιάννης Σαρρής.

Ο Γιάννης Μηλιός είπε χαρακτηριστικά ότι η ψήφος της 18ης Μαΐου και της 25ης Μαΐου έχουν πάρει ένα χαρακτήρα δημοψηφίσματος.

\”Πρέπει να πούμε ότι κατανοούμε ότι η λιτότητα πρέπει να να τελειώσει κι ότι επιγόμαστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση, επιγόμαστε να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Για να φύγει αυτή η κυβέρνηση πρέπει να κατγαράψουμε μια τεράστια αναντιστοιχία, αυτή που υπάρχει δηλαδή, ανάμεσα στη λαϊκή βούληση και το συσχετισμό όπως ειναι σήμερα στη βουλή. Πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι οι ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου είναι διαφορετικές από αυτές που είχαμε στο παρελθόν διότι είναι πάρα πολλά τα επίδικα αντικείμενα και ζητήματα που υπάρχουν σήμερα στην Ευρώπη και αρχίζουν να ενισχύονται οι προοδευτικές δυνάμεις που δείχνουν τον εναλλακτικό δρόμο\”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν με ποιους θα πάνε και ποιους θ’ αφήσουν δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Γιώργος Αγοραστάκης για να συμπληρώσει: \”Η επιλογή είναι κρίσιμη.
Από τη συγκυβέρνηση έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση, προκειμένου να πεισθούν ό,τι τα μνημόνια τελειώσανε, τα μέτρα τελειώσανε ό,τι στο μέλλον δεν θα υπάρξουν άλλα και ό,τι σήμερα τελικά ζούμε ένα success story με happy end.

O στόχος της προφανής, να παραπλανηθούν για μια άλλη φορά οι πολίτες να παραγνωρίσουν τη δύσκολη κατάσταση τη οποία ζούνε και στις εκλογές να ψηφίσουν με μη πολιτικά κριτήρια.
Δεν ζούμε σ’ ένα κόσμο των ψευδαισθήσεων, δε ζούμε το τέλος των μνημονίων αλλά την μονιμότητά τους.

Ο λαός μας έχει οδηγηθεί στον Άδη και έχει καταδικαστεί ως οι Δαναΐδες να γεμίζει το τρύπιο δανειακό πιθάρι για μια δεκαετία και πλέον. Ζούμε μια τραγωδία. Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για να επιβληθούν με τον βίαιο τρόπο, τα πιο σκληρά μέτρα που είχαν ως αποτέλεσμα την διάλυση της οικονομίας και της κοινωνίας\”.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων με την \”Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Ανθρωπος\” Γιάννης Σαρρής.

Ο κος Σαρρής τόνισε την ανάγκη να συνδεθούν οι Δημοτικές εκλογές και στην πόλη μας, με τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις ενώ καυτηρίασε τη \”μεταγραφολογία\” των ημερών.

\"\"

\"\"

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook