Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Α.Ο. Χανιά ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στο Ε.Σ. Χανίων.
Αναλυτικά:

«Παίξαμε με μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, που φέτος έκανε την υπέρβαση και ο κόσμος των Χανίων πρέπει να χαίρεται γι’ αυτό και να είναι υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα. Κανείς δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι θα είναι μέσα στα πλέι οφ ανόδου. Θέλω να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να μπορέσουν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αν δεν τα καταφέρουν πάλι θα είναι επιτυχημένοι. Αυτό πρέπει να περάσει και στον κόσμο. Πρέπει να είναι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση, για όλους. Μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο».

Για το αν μπορεί να κερδίσει την άνοδο στη Super League:

«Γιατί όχι; Είναι ένα μίνι-πρωτάθλημα. Έδειξε η ομάδα όλη την χρονιά μια απίστευτη σταθερότητα. Αν μπορεί αυτή την σταθερότητα να την κρατήσει  και μέσα σε αυτό το μίνι-πρωτάθλημα, γιατί όχι; Εγώ το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει. Αν δεν τα καταφέρει ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητευτεί. Ίσα-ίσα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου και αυτά τα παιδιά, που όντως έκαναν όλη τη χρονιά υπερπροσπάθεια». 
Για το φιλικό:

«Δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή. Θέλουμε να έχουμε ρυθμό αγωνιστικό. Απέναντι σε μια καλή ομάδα δείξαμε καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε αρκετή ώρα τη μπάλα στην κατοχή μας, προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε καταστάσεις. Πετύχαμε δύο γκολ, που είναι σημαντικό για εμένα γιατί έχουμε αρκετές αγωνιστικές να πετύχουμε εμείς τέρμα. Είμαι ικανοποιημένος, από τη διάθεση πάνω απ’ όλα, γιατί όταν είναι φιλικό το παιχνίδι προβληματίζεσαι λίγο και για το τι διάθεση θα έχει ο ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι ικανοποιημένος. Ήθελα να δω και κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Τα βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook