Με εισηγητή τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Θανάση Μπριάκο πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα Ημερίδα διαιτησίας από την Ε.Π.Σ. Χανίων και την Επιτροπή Διαιτησίας.
Την ίδια ημέρα με επιτυχία έγιναν και οι εξετάσεις της νέας Σχολής Διαιτησίας όπου πέρασαν επιτυχώς και οι 18 συμμετέχοντες.
Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΣΧ:

«Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων και της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ., που είχε θέμα \”Κανονισμοί Ποδοσφαίρου\”.
Εισηγητής ήταν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Αθανάσιος Μπριάκος. 
Την Ημερίδα χαιρέτησαν ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ. κ. Γεώργιος Βούρβαχης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και Μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. κ. Παναγιώτης Γιαννακάκης και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος κ. Ευάγγελος Πρόκος. 
Στην Ημερίδα παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές ομάδων που ανήκουν στο δυναμικό της Ε.Π.Σ.Χ., αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\”, αλλά και μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών από τις άλλες Ενώσεις της Κρήτης. 
Συγκεκριμένα από το Ρέθυμνο το \”παρών\” έδωσαν οι Βοσκάκης, Γ. Σταυρουλάκης, από το Λασίθι οι Παπαδάκης, Σωτηριάδης και Βλάσσης. 
Την ίδια ημέρα, παρουσία των κ.κ. Βούρβαχη, Μπριάκου, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ένωσης οι εξετάσεις της νέας Σχολής Διαιτησίας, όπου και οι 18 συμμετέχοντες πέρασαν επιτυχώς».

Για το φωτορεπορτάζ της ημερίδας πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook