Αμέσως μετά το Πάσχα θα επισκεφθεί την Κρήτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια των επαφών και των περιοδιών του εν\’ όψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr ο κος Τσίπρας θα βρεθεί στο νησί μετά τις 20 Απριλίου. Ακριβείς πληροφορίες για την ημέρα άφιξής του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές μιας και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ρυθμίσει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από το πρόγραμμά του.

Η παγκρήτια περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα περιλαμβάνει περιοδείες και ομιλίες σε όλη την Κρήτη.

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύοντας την άριστη επαφή που έχει με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, έρχεται προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειές τους.

Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται στο πλαίσιο της στήριξης των υποψηφιοτήτων εν\’ όψει αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και ευρωεκλογών. Άλλωστε όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ \”βροντοφωνάζουν\” το ότι η ψήφος της 18ης Μαΐου και της 25ης Μαΐου έχουν πάρει ένα χαρακτήρα δημοψηφίσματος.

Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ για το πόσο σημαντικές είναι οι αποφάσεις που θα πάρουν οι πολίτες στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, υποστηρίζοντας ότι θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Ως εκ τούτου η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει στην κατάρτιση ενός προεκλογικού σχεδιασμού που περιλαμβάνει ομιλίες και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και προς τούτο η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη αμέσως μετά το Πάσχα.

Σταύρος Ζουλάκης
zoulakis@flashnews.gr

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook