Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης υπέγραψε σήμερα, για δημοσίευση στον Τοπικό και Αθηναϊκό τύπο, την διακήρυξη που αφορά ανοιχτό διαγωνισμό για την ανέγερση του ΙΒ’ βρεφονηπιακού σταθμού ολοκληρωμένης φροντίδας στην περιοχή Ατσαλένιου, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 2.700.000€.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου (πρώην Δημαρχείο Νέας Αλικαρνασσού) στις 7 Ιουνίου 2011.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες στην Δ/νση Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου και να προμηθευτούν τα έγγραφα ηλεκτρονικά από τη σελίδα του Δήμου Ηρακλείου (www.heraklion.gr).

Επίσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου υπέγραψε και την διακήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Συντήρηση δωμάτων και στεγών σχολικών κτιρίων», προϋπολογισμού 128.000€.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου 2011 στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού σε ηλεκτρονική μορφή στη σελίδα του Δήμου Ηρακλείου (www.heraklion.gr).