Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 6/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 6/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο  σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 6/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
Για αύριο Κυριακή 6/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ανέμους απο ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook