Παρότι λόγω της κάκωσης στον ώμο, που υπέστη στο ματς με τη Ξάνθη, δεν συμμετείχε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών ο Αμπντούλ Αζίζ Τέτε συμπεριλήφθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη στην αποστολή για το κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό (06/04, 19.00).
O 61χρονος προπονητής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ζουμπουλάκη, Ναζλίδη, ενώ εκτός πλάνων του φαίνεται να βρίσκονται Φαΐσκα, Μπέλιτς, που έμειναν εκτός αποστολής ξανά (τρίτη σερί φορά ο Πορτογάλος, δεύτερη ο Σέρβος).
Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση του Σαββάτου και την αποστολή:

«Είκοσι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά Χανίων για τον αυριανό κρίσιμο εντός έδρας αγώνα, στις 19.00, με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμο, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Θέρα, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σιώπη, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φερνάντες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook