Τον Άγιο Θωμά επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου, Ζαχαρία Κεφαλογιάννη και με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε».

Ο Σεραφείμ Τσόκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να επισκεφθεί τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Λόγιος», όπου τον ευχαρίστησαν για το έργο του, καθώς είχε βοηθήσει στην ενίσχυση των γραφείων του συλλόγου, όταν ήταν Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης.

Επίσης υποδέχτηκε την αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και συζήτησε με τα μέλη της για τις δυνατότητες του επιχειρείν στην Κρήτη.

Τέλος, η αντιπροσωπεία του Συνδυασμού μας επισκέφθηκε την φάρμα του Θωμά Φορτετσανάκη, όπου συνάντησε και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Κωσταντίνο Μίχαλο, με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Γόρτυνας, κ. Μανώλη Δρεττάκη, καθώς και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλη Αλιφιεράκη.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook