Οι φίλοι του Α.Ο. Χανιά πέρα από την πρώτη ομάδα θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι και για την πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα Νέων της Football League και η Κ19!
Κόντρα στον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό το συγκρότημα του Κώστα Βερναδάκη έκανε ονειρική εμφάνιση και πήρε μια εμφατική νίκη με σκορ 3-0 στο Δημοτικό γήπεδο Κάτω Αχαρνών (στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Flashnews.gr οι πανηγυρισμοί μέσα στ\’ αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα).
Ξέροντας τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα παιδιά της Κ19 με έξυπνη τακτική κατάφεραν να \”χτυπήσουν\” σε καίρια σημεία της αναμέτρησης και να πανηγυρίσουν μία νίκη, που τους δίνει ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έπαιζε με πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο!
Ο ΑΟΧ πήρε το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους \”πράσινους\”, αφού είχε ηττηθεί με 3-1 στον πρώτο αγώνα. Ο Αχαρναϊκός έμεινε στους 46 βαθμούς και ο ΑΟΧ πήγε στους 42, έχοντας και ματς λιγότερο με τον Φωστήρα (εντός έδρας).
Στο 65\’ ο Ταταράκης άνοιξε το σκορ και στο 75\’ ο Γιακουμάκης έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-2. Την… τελεία στο ματς την έβαλε στο 80\’ ο Παρέλης, που αξιοποίησε την ιδανική μπαλιά του Μαν. Παπαδάκη για το τελικό 0-3.
Ο προπονητής της Κ19 του ΑΟΧ στο Flashnews.gr έκανε λόγο για \”μια ψυχή, μια ομάδα\”, εκθειάζοντας την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Μανιώτη-Ρούντου-Ντόστη από την Ανατολική Αττική.
Η σύνθεση του ΑΟΧ: Σαρτζετάκης, Σταθινάκης, Πάτας, Φυντικάκης, Μήτρου, Γιακουμάκης, Σάμπα, Μαν. Παπαδάκης, Ταταράκης (84\’ Φέζγκα), Άννινος (89\’ Αμαξόπουλος), Λεβεντάκης (74\’ Παρέλης).

Λ. Αντ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook