Σε ανακοίνωση του συνδυασμού \”Δημοτική Συνεργασία\” με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου τον κ.Πανίκο Καράτση, αναφέρονται τα εξής:
\”Με περισσή ευγένεια και απόλυτο σεβασμό στο σχήμα που φέρει και εκπροσωπεί ο Διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου μας, αναφερθήκαμε πρόσφατα σε γεγονότα και πράξεις που δε συνάδουν με τη διπλή ιδιότητα που φέρει και εκπροσωπεί.
Δυστυχώς οι αναφορές-καταγγελίες μας, δεν εισακούστηκαν.
Επανερχόμαστε σήμερα με τον πλέον κατηγορηματικό και σαφή τρόπο, να καταγγείλουμε την απαράδεχτη, αντιδεοντολογική και απρεπή για το σχήμα που φέρει, συμπεριφορά του Διευθυντή του Δήμου, που ύστερα από τρία και πλέον χρόνια αγρανάπαυσης στις καρέκλες των καφενείων πέριξ του Δήμου, έχει αναλάβει εργολαβικά ρόλο scouting υποψηφίων για λογαριασμό του σημερινού Δημάρχου κ. Κουνενάκη, και κατόπιν συνεννόησης μαζί του. 
Χρησιμοποιεί μάλιστα παλαιοκομματικές μεθόδους υποσχόμενος διορισμούς και προσφορά εργασίας, παίζοντας κυριολεκτικά με το πόνο και την αγωνία της κάθε οικογένειας, που μάταια προσπαθεί να πιαστεί από κάθε κλαδί ελπίδας και σωτηρίας που της προσφέρεται, για ένα κομμάτι ψωμί, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που όλοι βιώνουμε.
Κύριε Δήμαρχε, πρόσφατα αναβαθμίσατε τον συγκεκριμένο δημοτικό υπάλληλο σε βαθμό Διευθυντή και σε προϊστάμενο άλλο άτομο με πρώτου βαθμού συγγένειας του. Προσπαθεί να ανταποδώσει.
Το ίδιο έργο σας προσφέρουν και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι που βρίσκονται πολύ κοντά σας, δίπλα σας.
Αν εσείς προσωπικά πιστεύετε, σε ότι περί εντιμότητας, διαφάνειας και ηθικής διακηρύσσετε, απομακρύνετε άμεσα αυτά τα άτομα από τη θέση τους και από δίπλα σας. Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρηθεί ότι ενεργούν κατόπιν δικής σας εντολής και ανοχής και οι εξαγγελίες σας κούφια λόγια. Του θέματος, είστε με απόλυτη σιγουριά γνώστης.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook