Σήμερα Κυριακή 6 Απριλίου είναι η τελευταία ημέρα που λειτουργεί το παζάρι βιβλίου των βιβλιοχαρτοπωλών και εκδοτών Ηρακλέιου στο Talos Plaza...

Θα λειτουργήσει μέχρι τις 10.00 το βράδυ !

Στο παζάρι συμμετείχε πληθώρα εκδοτών, ανάμεσα τους και σημαντικοί εκδότες, που μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν σε παρόμοιες δράσεις. Η συμμετοχή τους αποτελούσε στήριξη μιας προσπάθειας συλλογικής, που σέβεται τις σχέσεις των επαγγελματιών του κλάδου του βιβλίου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Ο Σύλλογος μας προσπαθησε με αυτή του την δράση να δώσει ένα διέξοδο στην αδυναμία των φίλων της γνώσης και της ανάγνωσης να προμηθευτούν βιβλία, προτείνοντας μια τεράστια ποικιλία τίτλων που σέβεται όλα τα γούστα και προπάντων υπολογίζει την αδυναμία που δημιουργεί στους βιβλιόφιλους η κρίση που βιώνουμε όλοι μας. Ταυτόχρονα επιδιωξε να στηρίξει και τα μέλη του που έχουν πληγεί σημαντικά από αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα. Θεωρήσμαε λοιπόν εξαιρετική την ευκαιρία του Παζαριού μας για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, που θέλουν να προμηθευτούν βιβλία σε τιμές ευκαιρίας, που φθάνουν μέχρι και 70% της αρχικής τιμής.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της έκθεσης μας, ώστε να μπορεί ο κάθε βιβλιόφιλος να ικανοποιήσει τις ανάγκες του χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παραχωρήσει τίποτα από τις απαιτήσεις του σε ποιότητα. Στην ουσία πρόκειται για μια Έκθεση Βιβλίου πολύ χαμηλής τιμής."