Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα στη Μακεδονία και την Νότια Πελοπόννησο, περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά από τα δυτικά τμήματα σε βόρειους μέτριους έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.
Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και βελτίωση από το απόγευμα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με πρόσκαιρη ενίσχυση από το μεσημέρι σε ισχυρούς.
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες από το απόγευμα, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. 
Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοανατολικοί έως μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook