Ο Κισσαμικός με ανακοίνωσή του συγχαίρει τον Άρη Βουκολιών για την άνοδό του στην Α\’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων.
Αναλυτικά:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Π.Σ. Άρη Βουκολιών, που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στην Α\’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων και του εύχεται καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων του και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο».

Περήφανοι για Ντεντάκη

Με περηφάνια είδαν στο Καστέλι την χρησιμοποίηση του Αντώνη Ντεντάκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό. Ήταν η πρώτη συμμετοχή του 19χρονου αμυντικού, που προέρχεται από τον Κισσαμικό, με την \”ερυθρόλευκη\” φανέλα στη Super League.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εξάλλου είχε \”γυαλίσει\” από την περσινή περίοδο στον Άγγελο Αναστασιάδη, που είχε εισηγηθεί για την απόκτησή του, μετά τις προπονήσεις που έκανε με τον Πλατανιά. Η Χανιώτικη ΠΑΕ, παρά την τότε μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μακεδονά τεχνικό δεν \”έχασε\” τον παίκτη και τον απέκτησε από τον Κισσαμικό. Λίγους μήνες αργότερα με τον Αναστασιάδη στον πάγκο έμελλε να γίνει και το ντεμπούτο του στον πάγκο.
Ο 61χρονος προπονητής μάλιστα στη συνέντευξη τύπου σχολίασε ότι αν ήταν από την αρχή της σεζόν στον \”ερυθρόλευκο\” πάγκο θα είχε κάνει τουλάχιστον 25 συμμετοχές ο Ντεντάκης, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μην πέσουν \”πάνω\” στο παιδί και το \”κάψουν\”, όπως έγινε στην Ελλάδα με την περίπτωση του Νίνη!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook