Απόλυτα άστοχο χαρακτηρίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων το έργο στον κυκλικό κόμβο στου Αμμούδι. Μάλιστα για να αποδείξουν το πόσο λάθος είναι τράβηξαν βίντεο την στιγμή που ένα λεωφορείο προσπαθεί να στρίψει.

\"\"

Οι εικόνες που δημοσιεύονται είναι καρέ που φωτογραφήσαμε από την προβολή του βίντεο. Χρειάστηκαν 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα 4 μανούβρες εμπρός πίσω και 5 άτομα να λένε στον οδηγό αν έχει περιθώρια, για να καταφέρει το όχημα να περάσει από τον κόμβο, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μεγάλο όχημα χρειάζεται με τις πίσω ρόδες να πατήσει στον κυκλικό κόμβο ενώ το μπροστά μέρος περνά κυριολεκτικά πάνω από το πεζοδρόμιο.

\"\"

«Αλλοίμονο μας αν σμίξουν στο ίδιο σημείο2 λεωφορεία ή άλλα μεγάλα οχήματα, εδώ το ένα και μοναχό του χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αν δε φανταστούμε και την κίνηση που ο δρόμος αυτός έχει από λεωφορεία και φορτηγά ειδικά τις πρωινές ώρες τότε φανταζόμαστε όλοι τι μπορεί να γίνει.» σχολίασε ο οδηγός που βρέθηκε στο σημείο της «πρόβας».

«Χρόνος για να τον τροποποιήσουν δεν υπάρχει πολύς, οπότε ας το δούνε εκ νέου όσοι έχουν την ευθύνη γιατί σίγουρα θα συμβούν πολλά άσχημα σε αυτό το σημείο.

ΘΑΝΟΣ Κ./ e-fonien.blogspot.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook