Ο 48χρονος βρετανός επιχειρηματίας Andrew Bush, ιδιοκτήτης καταστημάτων εμπορίας χρυσού, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στην εξοχική του κατοικία στο ισπανικό θέρετρο Κόστα ντελ Σολ.

Ο επιχειρηματίας κατάγεται από το Μπρίστολ αλλά ταξίδευε συχνά για τις διακοπές του στην Ισπανία και είχε νοικιάσει πολυτελή βίλα στη Κόστα ντελ Σολ όπου πήγαινε πολύ συχνά για τις διακοπές του.

Τον επιχειρηματία βρήκε νεκρό η νεαρή νέα αγαπημένη του και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και την αστυνομία, η οποία στρέφει τις έρευνες της στην πρώην φιλενάδα του επιχειρηματία.

\"\"

\"\"

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εικοσάχρονη Σλοβάκα, Mayka Kukucova, πρώην φίλη του θύματος, είναι ύποπτη για το φόνο, για τον οποίο η αστυνομία θεωρεί ότι ήταν προμελετημένος και πιθανολογεί ότι ο δολοφόνος ίσως είχε στήσει επί μέρες καρτέρι στο θύμα για να βρει την κατάλληλη στιγμή και να το πυροβολήσει.

\"\"

Πηγές που πρόσκεινται στην ισπανική αστυνομία δηλώνουν ότι η νέα φίλη του επιχειρηματία, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, είπε στους αστυνομικούς ότι το ζευγάρι μόλις είχε επιστρέψει στη βίλα από ένα ταξίδι τα ξημερώματα του Σαββάτου και τους άνοιξε την πόρτα μια νέα ξανθιά γυναίκα η οποία πυροβόλησε τον 48χρονο και μετά εξαφανίσθηκε με το Hummer που ήταν στο γκαράζ του επιχειρηματία.

\"\"

Γείτονας του βρετανού εκατομμυριούχου είπε στην αστυνομία ότι επί δύο χρόνια το θύμα είχε σχέση με νεαρό μοντέλο από την Σλοβακία, η οποία ερχόταν μαζί του στη Κόστα ντελ Σολ και το πιθανότερο είναι ότι είχε και τα κλειδιά της πολυτελούς βίλας.

\"\"

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook