Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων ανακοινώθηκε ότι πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις σε εκπαιδευτικούς στο 1ο Γ.Ε.Λ Χανίων, στο Γ.Ε.Λ. Ελ. Βενιζέλου καθώς και στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, από τους προωθητές Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Κρήτης, καθώς και από την κ Σ. Πλάτσκου, Σύμβουλο Αγγλικής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων για το νέο πρόγραμμα της Ε.Ε που αφορά την εκπαίδευση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, «Εrasmus+ ΚΑ1 ατομικές κινητικότητες» και έκλεισε τη Δευτέρα 24/3/14 η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων .
«Παρά το γεγονός ότι η όλη διαδικασία είχε διαφοροποιηθεί από προηγούμενες χρονιές και τα χρονικά όρια ήταν περιορισμένα», όπως τόνισε ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. κ. Μ. Μαραγκάκης ,«ο αριθμός των σχολείων που αιτήθηκαν κινητικότητες επιμόρφωσης προσωπικού ήταν σημαντικός και γι’ αυτό και ενθαρρυντικός για την προώθηση του προγράμματος σε τοπικό επίπεδο.»
Τέλος επισημαίνεται ότι συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τις σχολικές συμπράξεις ΚΑ2 μέχρι τις 30 Απριλίου και γνωστοποιείται ότι στη Δ.Δ.Ε Χανίων λειτουργεί γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για ενημέρωση σχολικών μονάδων (τηλ.2821047143).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook