Μια εξαίρετη υποψηφιότητα προερχόμενη από τον επιχειρηματικό χώρο έρχεται να συμπληρώσει την δυναμική του συνδυασμού ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του Σεραφείμ Τσόκα 
Πρόκειται για την επιτυχημένη επιχειρηματία Μαρία Κων . Κλάδου απόφοιτη του κολλεγίου MBS COLLEGE στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών -κόρη του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κλάδου που έχει ασχοληθεί με τα κοινά και διατέλεσε και ως αιρετός εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Νομού Ρεθύμνης 1994-1998 .
Η Μαρία Κλάδου είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας KLADOS SECURITY S.A. μέλος του Ομίλου Εταιρειών KLADOS GROUP S.A. και υπεύθυνη καταστημάτων Κρήτης – Αττικής στην εταιρεία ΚΛΑΔΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ μέλους του ομίλου εταιρειών KLADOS GROUP S.A. από το 2010 έως σήμερα.
Η ίδια με αφορμή τη συμμετοχή της στο συνδυασμό τονίζει ότι «με τα πιο αυστηρά κριτήρια και με υψηλό αίσθημα ευθύνης επέλεξα μετά από πρόταση που μου έγινε να συμμετέχω στη διαδικασία υποψηφιότητας μου στην περιφέρεια Κρήτης λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τον άξιο και έμπειρο επικεφαλή του συνδυασμού μας Σεραφείμ Τσόκα αλλά και την όμορφη κι επιλεγμένη παρέα συνυποψήφιων μου που απαρτίζουν την ομάδα του συνδυασμού μας ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Ο Παραπολιτικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook