​Φρίκη προκαλούν οι φωτογραφίες από την γεμάτη σημάδια πλάτη ενός μικρού αγοριού στην Κίνα, από το ξύλο που του έριξε η μητέρα του με μια πλαστική κρεμάστρα, γιατί δεν είχε κάνει τα μαθήματά του.

Τις ανοιχτές πληγές του Xiao Bing τις ανακάλυψε η δασκάλα του, όταν έντρομη είδε τα σημάδια, την ώρα που το παιδί άλλαζε για να πάρει μέρος στο μάθημα της γυμναστικής.

Η δασκάλα ρώτησε το παιδί τι έπαθε και όταν εκείνο της εξομολογήθηκε ότι τον χτύπησε η μητέρα του, δεν έχασε λεπτό και κατήγγειλε την γυναίκα στις αρχές.

\"paidi1.jpg\"

Παρ’ όλ’ αυτά, η φρικτή αυτή μητέρα δεν θα έχει καμία συνέπεια από το νόμο, αφού οι αστυνομικοί έκριναν ότι οι πληγές του παιδιού δεν ήταν τόσο σοβαρές όσο φαινόντουσαν, προσθέτοντας ότι της έκαναν σύσταση να μην ξαναχτυπήσει το παιδί.

«Οι γονείς του παιδιού δεν είναι ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις του στο σχολείο και λένε ότι είναι τόσο πολύ άτακτος, που δεν διαβάζει τα μαθήματά του. Έπρεπε λοιπόν να του δώσουν ένα μάθημα», είπε ένας αστυνομικός.

Μάλιστα ο λόγος που η μητέρα του τον χτύπησε τόσο βίαια για μια ακόμα φορά ήταν το γεγονός ότι δεν είχε κάνει τις εργασίες του.

\"paidi2.jpg\"

Έξαλλη η δασκάλα, που η αστυνομία δεν έκανε τίποτα, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στη σελίδα της για να δείξει τον βαθμό της κακοποίησης της οποίας είναι θύματα πάρα πολλά παιδιά στην Κίνα από τους ίδιους τους γονείς τους.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί τις πληγές του και το άφησαν να επιστρέψει σπίτι του την ίδια μέρα, αφού άρχισαν να επουλώνονται πολύ γρήγορα.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook