Μια ακόμη «λαμπερή» υποψηφιότητα – αυτή τη φορά από το χώρο της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας - έρχεται να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του νυν και εκ νέου υπ. Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Μαρία Βούλγαρη, η οποία είναι ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό των Χανίων αλλά και της Κρήτης γενικότερα, με συνεχή παρουσία – τα τελευταία χρόνια - στην μικρή οθόνη, έχοντας αφήσει την προσωπική της σφραγίδα ως παραγωγός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου, υγείας και πολιτισμού.

Σε δημόσια δήλωση της η Μαρία Βούλγαρη αναφέρει τα εξής:

“Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση από τον νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του «ΧΑΝΙΑ-ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ»

Με δεδομένο το γεγονός ότι σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον δεν περισσεύει κανένας, με αγωνιώδες ζητούμενο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής αλλά και το αποτελεσματικό «κυνήγι» χρηματοδοτικών προγραμμάτων και πόρων, ο στόχος της βελτίωσης των υποδομών και της ποιότητας ζωής των δημοτών παραμένει σταθερός. Η αναπτυξιακή προοπτική υλοποιείται μέσα από το ρεαλιστικό όραμα του συνδυασμού που εκτιμώ, πως έχει την γνώση, την εμπειρία και τον σχεδιασμό για την επίλυση των προβλημάτων τα οποία σε καιρό κρίσης γιγαντώνονται.”

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρία Βούλγαρη, με καταγωγή από τις Μέλαμπες Ρεθύμνου και την Νυρεμβέργη της Γερμανίας, είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τζουγκαράκη, ελεύθερο επαγγελματία και είναι μητέρα τριών αγοριών.

Σπούδασε δημοσιογραφία στην δημοσιογραφική σχολή «'Όμηρος», στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος του προγράμματος «Σπουδές στον Ελληνικό πολιτισμό» της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1986 τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο. Συγκεκριμένα εργάστηκε στην ΕΡΑ Ηρακλείου, ΕΡΑ Χανίων, στο «Ράδιο Κρήτη» (Ηράκλειο) και στις εφημερίδες «Δημοκράτης», «Αλλαγή» στο Ηράκλειο και στον «Αγώνα» στα Χανιά.

Από το 1990 ασχολήθηκε αποκλειστικά με την τηλεόραση. Με ευαισθησία σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου, υγείας και πολιτισμού, άφησε την προσωπική της σφραγίδα ως παραγωγός και παρουσιάστρια εκπομπών κι έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό , με συνεχή παρουσία στην μικρή οθόνη, αρχικά μέσα από την συχνότητα της «Κρήτη TV» και αργότερα την «Νέα Τηλεόραση Κρήτης».