Παρά τις αρκετές απουσίες η Μικτή ομάδα Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων είχε σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι της με την Κ19 του Α.Ο. Χανιά.

Η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ε.Π.Σ.Χ. στο Regions' Cup, επικράτησε με σκορ 4-0 της Κ20 του Πλατανιά, σε φιλική αναμέτρηση στη Μοναχή Ελιά.

Για πρώτη φορά με τη Μικτή αγωνίστηκαν οι Ντέμο Ζαϊμίδης και Δημήτρης Κουλούρης της Παλαιόχωρας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μικτή είχε τον Παπαθανασίου σε ρόλο δημιουργού και τους Καβρουλάκη και Καλαϊτζάκη εκτελεστές.

Στο 10' από ωραία μπαλιά του "Παπ" ο "Καβρός" με σουτ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 2-0 στο 37' ο Καλαϊτζάκης, αφού του "πάτησε" ωραία τη μπάλα ο Παπαθανασίου. 

Στην επανάληψη την "σκυτάλη" πήρε ο Πατελάκης, που πέτυχε δύο ωραία γκολ με ασύλληπτα σουτ στο 52' και στο 80'.

Διαιτητής ήταν ο Χάμπας, με βοηθούς τους Κατσαρό και Αποστολάκη.

Μικτή Ερασιτεχνών (Βαγγέλης Πρόκος-Γιάννης Μηνάς): Τσιρώνης (46' Ντουσάκης), Ποντικάκης, Γαλανάκης (46' Χριστόπουλος), Καρβουνιάρης, Βαρδάκης, Χαλκιαδάκης (85' Καλαϊτζάκης), Αννιτσάκης, Καλαϊτζάκης (65' Ζαϊμίδης), Παπαθανασίου (46' Πατελάκης), Καβρουλάκης (46' Κουλούρης), Ζαϊμίδης (57' Τσικουδάκης).

Πλατανιάς Κ20 (Νίκος Μαναρώλης): Τάμπος (46' Χατσικίδης), Κελάκης (70' Κωνσταντίνου), Χαραλαμπάκης (33' Ζίκο), Κοκονάκης (23' Γιουρουκάκης), Νικηφόρος (58' Παναγιωτίδης), Μαυρεδάκης (57' Καζάκος), Πατρικάκης, Μπουρμπάκης (55' Κοκονάκης), Παπαδάκης (55' Μπένος), Κολομπάκης (25' Δημητρίου), Τσίτας.

Για το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης πατήστε ΕΔΩ.