Ο πρόεδρος της Superleague και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τη δημαρχία του Πειραιά. Στο πλάι του, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. "Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗ΅", τόνισε ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων".

Ολυμπιακή... απόχρωση θα έχουν οι προσεχείς εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τον Δήμο Πειραιά.

Ο πρόεδρος της Superleague και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Πειραιά, έχοντας στο πλευρό του τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως δημοτικό σύμβουλο.

Οι δύο άνδρες γνωστοποίησαν πως πολιτεύονται προκειμένου να φέρουν την «μεγάλη ανατροπή» στην αγαπημένη τους πόλη κι έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια.

Η υποψηφιότητα αυτή μπορεί να... ανακατέψει την τράπουλα στο Δήμο Πειραιά πριν τις εκλογές, αφού -όπως είναι λογικό- η κίνηση αυτή αναμένεται να έχει τεράστιο έρεισμα στον κόσμο του Ολυμπιακού κόντρα και στην υποψηφιότητα του νυν δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου

Η δήλωση του Γιάννη Μώραλη:

«Ο Πειραιάς πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάστηκα και εργάζομαι στον Πειραιά και μέσα από την 20έτη διαδρομή μου στον Ολυμπιακό γνώρισα την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους αλλά και τα προβλήματα τους.

Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Γι αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Πειραιά. Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους.

Γι αυτό σας προσκαλώ όλες και όλους να βαδίσουμε μαζί ενώνοντας δυνάμεις.

Γιάννης Μώραλης»

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Η υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ αποτελεί μια επιλογή ΝΙΚΗΣ . Εμπιστεύομαι το ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.

Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας.

Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για ΟΛΟΥΣ. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Βαγγέλης Μαρινάκης»

newsit.gr