Πασχαλινό παζάρι αλληλεγγύης για την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Χανίων πραγματοποιείται από σήμερα 7 και έως τις 17 Απριλίου 2014, στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Χανίων, (Κυδωνίας 29, α΄ όροφος) και ώρες από 09.00 - 14.00.

Με τη βοήθεια των εθελοντών του Δήμου Χανίων που για άλλη μία φορά κατασκευάζουν κοσμήματα, σαπούνια, γλυκά του κουταλιού, και διάφορα πασχαλινά είδη αλλά και την πολύ σημαντική συμβολή του Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών τα έσοδα από τα είδη, που διατίθενται θα στηρίξουν οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες του τόπου μας.

Σήμερα Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, το παζάρι επισκέφθηκαν τα παιδιά του Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου “ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΟΣΠΙΤΟ'' και προσέφεραν Πασχαλινές κατασκευές, που έφτιαξαν με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους .

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη, ευχαρίστησε τη διεύθυνση, το προσωπικό και τους μικρούς μαθητές του σταθμού, αφού “με την πράξη τους αυτή εκφράζουν την αγάπη τους και στηρίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη”.