Το λογότυπο της φετινής διοργάνωσης, ένα διαμάντι, θα θυμίζει η σκηνή της Eurovision της Κοπεγχάγης, όπως αποκαλύφθηκε από τις πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα!

Ο επικεφαλής των διοργανωτών, Jan Lagermand Lundme, αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες της σκηνής που στήνεται στο «B&W-Hallerne», έναν μήνα πριν ανάψουν τα φώτα για τους δύο ημιτελικούς και λίγες ημέρες πριν αρχίσουν οι πρόβες, στις 28 Απριλίου.

stage1.jpg

Η σκηνή της Eurovision του 2014 θα έχει σχήμα διαμαντιού και θα «λούζεται» κυρίως στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού από 3.000 φώτα και οθόνες LED που θα ξεπερνούν τα 1.200 τετραγωνικά μέτρα!


stage3.jpg

Φετινή καινοτομία θα αποτελέσει το green room, ο χώρος δηλαδή στον οποίο θα κάθονται οι αποστολές των χωρών όσο δεν διαγωνίζονται: αντί για πίσω ή το πλάι της σκηνής, θα βρίσκεται ακριβώς μπροστά της!

stage2.jpg

Tέλος, λόγω της ιδιαιτερότητας του «B&W-Hallerne», που υπήρξε ναυπηγείο, οι διοργανωτές θα εξασφαλίσουν την μέγιστη ακουστική καλύπτοντας με ηχομονωτικά υλικά και ειδικά πλαστικά μπαλόνια περίπου 15.000 τετραγωνικά μέτρα του χώρου.

akustik1.jpg


star.gr