​Νεκρή από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε το 25χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια Peaches Geldof, κόρη του μουσικού Bob Geldof και της Paula Yates και μητέρα δύο παιδιών!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για την κατάσταση της υγείας μίας γυναίκας στην περιοχή Wrotham του Kent, ενώ, λίγο αργότερα, πλήρωμα ασθενοφόρου διαπίστωσε τον θάνατό της.

«Αυτή τη στιγμή, ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως αιφνίδιος και ανεξήγητος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία του Kent.

Γεννημένη το 1989, η Peaches Geldof άρχισε την καριέρα της στην ηλικία των 15, όταν απέκτησε δική της στήλη στη βρετανική έκδοση του περιοδικού «Elle». Eκτός από το μόντελινγκ, ασχολήθηκε και με την παρουσίαση εκπομπών, ενώ έγραφε και στις εφημερίδες «Guardian» και «Telegraph». Αφότου χώρισε με τον Max Drummey έπειτα από 6 μήνες γάμου, το 2008, παντρεύτηκε με τον μουσικό Thomas Cohen (τo 2012), με τον οποίο απέκτησαν δύο γιούς, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων έγινε ενός έτους πριν από λίγους μήνες!

Η Geldof είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα «κακά παιδιά» της βρετανικής showbiz, με τον Τύπο να επικρίνει συχνά τον ταραχώδη τρόπο ζωής της, ενώ στο Ίντερνετ είχε κυκλοφορήσει βίντεο που την έδειχνε να αγοράζει ναρκωτικά από την Amy Winehouse!

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook