Για 11η φορά τα τελευταία 13 χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα της 115 Πτέρυγας Μάχης προκρίθηκε στους \”4\” του Πανελληνίου πρωταθλήματος της Πολεμικής Αεροπορίας.
Με παίκτες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Χανίων αλλά και κάποιους (βλέπε Φραντζολάκης!) που διαπρέπουν στο χώρο της διαιτησίας πλέον η 115 Π.Μ. επιβλήθηκε της 112 Π.Μ. με 5-2, στο γήπεδο της Ελευσίνας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αδαμόπουλος, που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν Φραντζολάκης και Δημούσης. 
Η σχετική ενημέρωση από την 115 Π.Μ. για τον αγώνα:
«Στους  \”4\” πέρασε για ακόμα μία φορά η 115 Π.Μ. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πολεμικής Αεροπορίας.
Πλέον έχει καθιερωθεί σε μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη η 115 Π.Μ. σε αυτό το Πανελλήνιο θεσμό αφού τα τελευταία 13 χρόνια έχει βρεθεί 11 φορές στους \”4\” και σε 7 τελικούς 
Σ΄ένα θαυμάσιο παιχνίδι που έγινε στην Ελευσίνα στις 03/04 η 115 Π.Μ. νίκησε την 112 Π.Μ. με 5-2. Ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε φίλαθλα αγωνιστικά πλαίσια,με κύρια χαρακτηριστικά το \”ευ αγωνίζεσθε\” και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των αντιπάλων, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία διοργάνωση τέτοιου τύπου. Παρ΄ όλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό, αυτό τους αφύπνισε και βάλανε εμπρός τις μηχανές των… F-16. Στο 15ο λεπτό ισοφάρισε ο Φραντζολάκης με δυνατό σουτ για να κάνει το 2-1 στο 20ο λεπτό για τους Χανιώτες ο Αδαμόπουλος μ\’ ένα εξαιρετικό σουτ να καρφώνεται η μπάλα στο \”γάμα\” της εστίας. Στο 30ο λεπτό ο Δημούσης έκανε το 3-1 με πλασέ. Ο Αδαμόπουλος στο 65\’ και πάλι με κεφαλιά το 4-1 για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 78ο λεπτό με πέναλτι σε 4-2. Όμως οι Χανιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 85ο λεπτό του αγώνα ο Αδαμόπουλος συμπληρώνει χατ-τρικ και γράφει το 5-2. Για τους Χανιώτες στο 30ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Φραντζολάκη.
115 Π.Μ.: (Ν. Ψυλλάκης): Τσιάρας, Θάνος, Κυρμιτζής, Ιππέκης, Αρβανίτης, Πλατώνης, Αδαμόπουλος, Φραντζολάκης (40\’ Χριστονάκης), Αγγελάκης, Δημούσης, Βούρβαχης (67\’ Λάκκας).
Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της 115 Π.Μ. ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της 115 Π.Μ. ΣΜΧΟ (Ι) ΓΚΟΝΤΙΚΟΥΛΗ Ι τον Υποδιοικητή ΣΜΧΟ (Ι)  ΦΟΥΣΚΑ Δ. και τον Οικονομικό Επόπτη ΕΠΣΓΟ (Ο) ΑΒΡΑΜΙΔΗ Α. για την συμπαράσταση τους και υπόσχονται ανάλογη συνέχεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook