Πραγματοποιήθηκε από 28-31 Μαρτίου η 2η παγκρήτια έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», στον πολυχώρο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στην Αθήνα,  στην οποία συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία και ο Δήμος Ιεράπετρας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την προώθηση των τοπικών προϊόντων. 

Με τη συμμετοχή της Ιεράπετρας στη συγκεκριμένη έκθεση, δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά και να γευτούν τα προϊόντα της Γεραπετρίτικης γης και των Γεραπετρίτικων χεριών στον τομέα της ζαχαροπλαστικής. Ταυτόχρονα με το έντυπο διαφημιστικό υλικό, προσκαλούνταν, να γνωρίσουν την περιοχή μας και να γευτούν τα προϊόντα, στον τόπο παραγωγής τους.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά, για τη σημαντική του βοήθεια στη διοργάνωση της έκθεσης, τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής του Δήμου Μας, τις Ομάδες παραγωγών «ΑΝΑΤΟΛΗ», «ΝΟΤΟΣ», «ΤΟ ΝΗΣΙ» «ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ» και την εταιρεία «ΕΛΑΣΙΟΝ» για τα προϊόντα ποιότητας που προσέφεραν, καθώς και τις εταιρείες «Biofresco» «Delikreta flavors p.c.»  και «ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ» που συμμετείχαν στο περίπτερο μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook