Την υποψηφιότητά της για το δήμο Χανίων, στο συνδυασμό του νυν και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη, ανακοίνωση η Ανδριάνα Διδασκάλου Δεληογλάνη

Στην ανακοίνωσή της, τη Δευτέρα, αναφέρει:

Φίλες και Φίλοι συνδημότες,

\”Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, επέλεξα να μοιραστώ μαζί σας την απόφαση μου να κατέβω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στην εκλογική Περιφέρεια Χανίων με τον συνδυασμό “Χανιά, μαζί για τον Δήμο μας” του Μανώλη Σκουλάκη.

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι κάτι νέο για μένα, ως Νοσηλεύτρια δεκαπέντε (15) συναπτά έτη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, είμαι κοντά με την αγωνία και τον καθημερινό αγώνα των συμπολιτών μου. Έμαθα να αφουγκράζομαι τις ανησυχίες τους για το αύριο, καθώς για μένα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, με όνομα και επίθετο, υγεία, οικογένεια, φίλους, σχέσεις, συναισθήματα…ονόματα ,όχι αριθμοί !

Νιώθω την ανάγκη – μια ανάγκη όλων μας- να αγωνιστώ για μία σύγχρονη Δημοτική αρχή, με νέους ανθρώπους αλλά και ανεξαρτήτου ηλικίας, “νέα” μυαλά. Μια δημοτική αρχή με όραμα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και κοινωνικό πρόσωπο.

Ως νέα γυναίκα και πρώτη φορά υποψήφια στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, δεσμεύομαι με όση δύναμη διαθέτω να αγωνιστώ με ειλικρίνεια, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια για την πρόοδο του τόπου μας και την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων των συμπολιτών μου και ειδικά των νέων.\”

Ευχαριστώ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Δήμου Χανίων

Νοσηλεύτρια ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook