Επανέρχεται ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης \”Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες\” κ. Ηλίας Λυγερός, στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλαιπωρεί το Ηράκλειο.

Σε δήλωσή του επισημαίνει ότι το ΣτΕ ακύρωσε ουσιαστικά με απόφασή του, όλες τις παρεμβάσεις που έκανε ο δήμος στο κυκλοφοριακό τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς δεν υπήρχε εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη.

\”Αντί απάντησης από τον κ. Κουράκη\”,  σημειώνει ο κ. Λυγερός \”μας απαντά ο αντιδήμαρχος κυκλοφορίας που παρεμπιπτόντως τερματίζει τη θητεία του. Και για πολλοστή φορά αποφεύγει κ. Κουράκης να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δημοτών για τη δικαστική ανατροπή μιας πολιτικής κυκλοφοριακού χάους που διαχρονικά υλοποιεί στην πόλη ας. Μήπως δεν συνεχίζει τα ίδια με συνεχή ράβε – ξήλωνε σε δρόμους και πλατείες, με την πολεοδομική αναρχία και με ας πολιτιστικές ασυνέπειες;

Συνεχίζοντας τη δήλωσή του ο κ. Λυγερός καλεί τον κ. Κουράκη

\”Έστω στο παρά 5’, πριν την επανυποβολή ας υποψηφιότητας του, ας κάνει τον θεσμοθετημένο δημόσιο απολογισμό πάνω στα κρίσιμα θέματα του Δήμου, ώστε να έχουν την ευκαιρία οι δημότες να κρίνουν ανάμεσα σε λόγο και αντίλογο, αντί των προσχεδιασμένων και στημένων δήθεν διαλόγων, ύστερα από εντατικές προπονήσεις\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook