Η 18χρονη Laura Baty άρχισε να ουρλιάζει έντρομη και το φόρεμά της πήρε φωτιά, όταν ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη την ώρα που πήγαινε να δώσει τα ρέστα σε πελάτη στην  παμπ όπου εργαζόταν, στο βόριο Γιορκσάιρ.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Buck Inn Hotel στο Richmond της Αγγλίας.Η 18χρονη  εργαζόταν στο ξενοδοχείο το περασμένο Σάββατο, όταν ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο, γύρισε το πρόσωπό της και ένιωσε ένα κύμα φωτιάς να έρχεται προς τα πάνω της.

"Πήγαινα να δώσω σε έναν πελάτη τα ρέστα του και ξαφνικά άκουσα ένα μπαμ. Έβλεπα τη φλόγα να έρχεται κατά πάνω μου, ένιωσα τη ζέστη και προσπάθησαν να την αποφύγω. Άρχισα να φωνάζω υστερικά και το χέρι μου έγινε μαύρο. Το φόρεμά μου έπιασε φωτιά όπως απομακρυνόμουν και δεν ήξερα τι να κάνω", είπε

Το εκρηκτικό τσιγάρο ανήκε στον 21 ετών συνάδελφο της 18χρονης  Stewart Paterson,, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα. Η έκρηξη σημειώθηκε ενώ το τσιγάρο ήταν συνδεδεμένο με τον φορτιστή του iPad. Η άκρη του τσιγάρου μάλιστα εκτοξεύτηκε στην άλλη άκρη της αίθουσας και χτύπησε ένα ανυποψίαστο θαμώνα στο στομάχι, αφήνοντάς του ένα κόκκινο σημάδι.

"Άφησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο να φορτίσει με τον φορτιστή του iPad, κάτι που είχα κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Είναι σίγουρο ότι δεν θα αγοράσω άλλο", είπε ο νεαρός.

 
Dailymail