Η… δίψα ήταν μεγάλη για να ξεκινήσει με νίκη ο ΑΟΧ τα πλέι οφ, αλλά ο Ηρακλής Ψαχνών \”πάγωσε\” τα ηλιόλουστα Χανιά, φεύγοντας από τα Περιβόλια με τη νίκη με σκορ 1-0.

Νευρικό ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να… απουσιάζουν. 
Στην επανάληψη ο ΑΟΧ παρουσιάστηκε πιο βελτιωμένος και έφτασε μία… ανάσα από το γκολ στο 54\’ αλλά ο Βασιλόγιαννης αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Αθανασόπουλο.  Ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι \”απάντησαν\” στις ευκαιρίες με τον Μπουμάλ. Στο 60\’ η Χανιώτικη ομάδα είχε νέα καλή στιγμή με τον Παγώνη, αλλά τελικά σε μια ανύποπτη αντεπίθεση ο Τσιμόντζι έπιασε \”τρύπωσε\” στην περιοχή του ΑΟΧ και με σουτ, από σέντρα του Μπουμάλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς τους Παπατζίκο, Τσάτσο, που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών παρατάχθηκε ο ΑΟΧ.

Φάσεις-γκολ

9\’ Γύρισμα του Βασιλόγιαννη ο Παλαιολόγος έκοψε σωτήρια τον Σκάρο.
24\’ Σουτ του Μπουμάλ ψηλά πάνω από την εστία. 
54\’ Ωραία μπαλιά του Σκάρου στην πλάτη της άμυνας για τον Βασιλόγιαννη, που προσπαθεί να \”κρεμάσει\” τον Αθανασόπουλο, με τη μπάλα να περνάει πάνω από την εστία. 
55\’ Σέντρα του Παληγεώργου σουτ στην κίνηση του Μπουμάλ άουτ. 
58\’ Ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή του Βασιλόγιαννη ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. 
60\’ Σέντρα του Βασιλόγιαννη, κεφαλιά του Παγώνη άουτ.
68\’ Ατομική ενέργεια του Ντελέκου που μπαίνει στην περιοχή και βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μανωλά, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.
76\’ ΓΚΟΛ: Σε αντεπίθεση του Ηρακλή ο Μπουμάλ σεντράρει για τον Τσιμόντζι, που \”τρύπωσε\” στην περιοχή του ΑΟΧ και με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).
80\’ Ατομική ενέργεια του Πάγκαλου, που δεν κάνει όπως θα ήθελε το σουτ και η μπάλα περνάει αρκετά έξω από την εστία.
90+3\’ Σέντρα του Μπουντόπουλου, ο Πατσατζόγλου διώχνει τη μπάλα, με τον Βαλλιάνο να κάνει το σουτ και τη μπάλα να περνάει αρκετά έξω από την εστία.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς)-Σίπκας (Πέλλας)
4ος διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)

Κίτρινες: Ντελέκος (41\’), Μπουμάλ (79\’), Τσιμόντζι (82\’), Βαλλιάνος (87\’), Παγώνης (90+2\’)

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηισαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Βασιλόγιαννης (80\’ Βαλλιάνος), Πάγκαλος, Σκάρος (75\’ Μπουντόπουλος), Μαραγκουδάκης (67\’ Λουκίνας).
Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Καλαϊτζίδης (26\’ Μπακομήτρος), Πατσατζόγλου, Ντελέκος (80\’ Οχάντζα), Μπουμάλ, Γκμπαγκουιντί, Τσιμόντζι, Σταματής (67\’ Κρητικός).

Για το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook