Κανένας από τους 256 επιβάτες της πτήσης της Cathay Pacific, που πέταξαν από το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης με προορισμό το Χονγκ Κονγκ, δεν θα ξεχάσει το ταξίδι αυτό, αφού παρέμειναν στο αεροπλάνο για 34 συνεχόμενες ώρες.

Αν και η πτήση από τη Νέα Υόρκη για το Χονγκ Κονγκ διαρκεί κανονικά 16 ώρες, η συγκεκριμένη πτήση κράτησε μιάμιση ημέρα και συγκεκριμένα 34 ώρες, αφού εξαιτίας των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών και των επιπτώσεων τους, το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην πόλη Ζουχάι, κοντά στο Χονγκ Κονγκ. Εκεί, όμως, σε κανένα από τους επιβάτες και το πλήρωμα δεν επετράπη να αποβιβαστεί από το αεροσκάφος.

Πέρασαν αρκετές ώρες μέσα στο αεροπλάνο και στη συνέχεια, σύμφωνα με τη νομοθεσία, έπρεπε να αντικατασταθεί το πλήρωμα για να ξεκουραστεί. Επομένως οι επιβάτες έπρεπε να περιμένουν και άλλες ώρες για να έρθει το νέο πλήρωμα από το Χονγκ Κονγκ.

Όταν ξεπεράστηκε και αυτό το εμπόδιο το αεροπλάνο πέταξε ξανά και οι 256 επιβάτες έφτασαν στο Χονγκ Κονγκ μετά από 34 ώρες μέσα στο αεροσκάφος.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook