Η αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζει να εντυπωσιάζει αποσπώντας ακόμη μια διάκριση.

Πρόκειται για το διαγωνισμό «Tourism Awards 2014» στον οποίο η Περιφέρεια Κρήτης κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Καμπάνια/ Integrated Marketing Campaign». 

Στην κατηγορία αυτή έλαβαν μέρος τουριστικές και διαφημιστικές επιχειρήσεις, φορείς τουρισμού αλλά και άλλοι δημόσιοι φορείς που έχουν δημιουργήσει ισχυρή εταιρική ταυτότητα μέσω του branding, ή για την επιτυχή σύνδεση μεταξύ της παραδοσιακής και της ψηφιακής καμπάνιας Marketing ή ακόμη έχουν αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες υποστήριξης τοπικών κοινοτήτων. 
Τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων ήταν: 
1. Καινοτομία, σχεδιασμός, υλοποίηση & απόδοση (RΟΙ)
2. Εφαρμογή αρχών αειφορίας
3. Συνεργασία, συνέργειες
4. Σημασία για τον κλάδο, τα εξειδικευμένα στελέχη, το προσωπικό, τη δημόσια διοίκηση, την εθνική οικονομία
Η Διαφημιστική Καμπάνια «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας!» (Incredible Crete: Surprisingly yours!) άρχισε να διαφημίζεται σε 180 χώρες μέσω του διεθνούς συνδρομητικού τουριστικού καναλιού Travel Channel από το 2012. 
H Περιφέρεια Κρήτης έχει δημιουργήσει 8 διαφημιστικά spots μέχρι σήμερα που έχουν την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, τα οποία και προβλήθηκαν μέσω του κορυφαίου διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου και συνεχίζουν να προβάλλονται είτε μέσα από μεγάλες αεροπορικές εταιρίες αλλά και εταιρίες κολοσσούς στον τουρισμό, αλλά και μέσω της βραβευμένης τουριστικής ηλεκτρονικής πύλης της Περιφέρειας www.incrediblecrete.gr . 
Το βραβείο παρέλαβε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Tourism Awards 2014 που πραγματοποιήθηκε πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: 
«Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια μας αυτή η οποία έγινε για πρώτη φορά για το νησί μας και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 
Αυτή η διάκριση όπως και οι άλλες που έχουν προηγηθεί αποτελούν απόδειξη ότι με μεθοδική δουλειά, συνεργασία και απόλυτη προσήλωση στο στόχο μας η Περιφέρεια Κρήτης πρωτοπορεί και ξεχωρίζει στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου, την ομάδα του Θοδωρή Παπαδουλάκη αλλά και τον ίδιο, όπως επίσης τους συνεργάτες κατασκευής της ιστοσελίδας μας και δηλώνω ότι οι προσπάθειες μας για αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος συνεχίζονται ακόμη πιο εντατικά και πιο στοχευμένα κάτι το οποίο θα το δείτε άμεσα. Ευχαριστώ την κριτική επιτροπή και τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook