Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Πέμπτη 10/4

• Στις 9.00 πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο κτήριο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας (Όαση).
• Στις 10.00 πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κριαρά Ανδρέα, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις τράπεζες της οδού Παπανδρέου.
• Στις 18.00 θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλής το Συντυχάκη Μανώλη , υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις Δαφνές.
• Στις 19.30 θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλή τον Παρθενιώτη Γιώργο, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στον κεντρικό δρόμο των Μαλλίων.
• Η Λαϊκή Συσπείρωση θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Δήμου Φαιστού για τις Δημοτικές εκλογές ,σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 20:00 στο Πολύκεντρο του Δ. Φαιστού στις Μοίρες. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Στέλιος Ορφανός, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και η Γενοβέφα Χουστουλάκη, υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου Φαιστού με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Παρασκευή 11/4

• Στις 10.00 πμ περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη , υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στα καταστήματα της οδού Χρυσοστόμου.
• Στις 18.00 περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη , υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Καραβιώτη Δημήτρη και Γρατσια Βασίλη, στις Βασιλειές.
• Η Λαϊκή Συσπείρωση θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Δήμου Χερσονήσου για τις Δημοτικές εκλογές ,σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 8μμ στην ταβέρνα «Παραδοσιακό». Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Βρύσαλης Δημήτρης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Κρήτης και ο Παρθενιώτης Γιώργος, υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Χερσονήσου με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Σάββατο 12/4
• Στις 11.00 θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλή τον Παρθενιώτη Γιώργο, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στα μεγάλα supermarket της Χερσονήσου.
Κυριακή 13/4
• Στις 11.00 πμ περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη , υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Βενεράτο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook