Η Οκσάνα Καλέτνικ είναι η κομμουνίστρια με τις πέρλες που απέδειξε την τεχνική της στις πολεμικές τέχνες γρονθοκοπώντας Ουκρανό Χρυσαυγίτη στα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο ουκρανικό κοινοβούλιο.

Γεννήθηκε στο Κμελνίκ και σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης. Έχει διατελέσει επικεφαλής του διαφημιστικού τμήματος στην εταιρεία Roksolaba Company και το 1992 έβαλε τον θεμέλιο λίθο στην διαφημιστική εταιρεία Dali Advertising Agency.

\"\"

Aπό το 2010 έως το 2012 διετέλεσε μέλος του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου της Ουκρανίας και τα τελευταία χρόνια είναι βουλευτίνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα. Εχει μεγάλη αδυναμία στα κοσμήματα – κυρίως στις πέρλες – στις ακριβές τσάντες και τα επώνυμα ρούχα.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, εκτός από πάμπλουτη, η Οκσάνα έχει άποψη και αν δεν μπορεί να την διατυπώσει, τότε δεν διστάζει να την… επιβάλλει.


Χτες, όταν στο ουκρανικό κοινοβούλιο έγινε της… Κορέας με τους Ουκρανούς εθνοπατέρες να ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές σε συναδέλφους τους , η Οκσάνα δεν έμεινε αμέτοχη. Ο αρχηγός του Κομμμουνιστικού Κόμματος , Πιοτρ Σιμονένκο, κατηγόρησε το \”Σβόντοβα\” για αδικαιολόγητη αδράνεια στην κρίση που μαστίζει τη χώρα και εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι το ακροδεξιό κόμμα είναι φερέφωνο της Μόσχας, δηλώσεις που εξόργισαν τους Ακροδεξιούς. Κι ενώ έπεφταν βροχή μπουνιές, κλωτσιές και χαστούκια μεταξύ κομμουνιστών και εθνικιστών, ο φακός απαθανάτισε την εντυπωσιακή κομμουνίστρια να…περιποιείται με τα χεράκια της το μέλος του ακροδεξιού Σβόντοβα , Υuriy Mykhalonysgy.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook