Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην καφετέρια Barolo στο κέντρο του Ηρακλείου, η εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης και υποστήριξης ιδρυμάτων και σωματείων του τόπου μας από τις γυναίκες του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» του Σεραφείμ Τσόκα.

Οι γυναίκες του συνδυασμού ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, της Μαρίας Τσόκα, συζύγου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης που διοργάνωσε την εκδήλωση και βοήθησαν αποτελεσματικά δίνοντας το δυναμικό τους παρόν στην όλη προσπάθεια .

\"\"

Έτσι το Barolo πλημμύρισε από γυναίκες που φρόντισαν να δείξουν με τον καλύτερο τρόπο, στην Στέγη Ανηλίκων, στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, στην Ροδαυγή, στην Ηλιαχτίδα και σε άλλους φορείς και σωματεία τι σημαίνει αλληλεγγύη και ανθρώπινη συμπαράσταση, τη στιγμή που οι συνάνθρωποι μας την χρειάζονται, ειδικά αυτό το διάστημα.

«Με την κίνηση αυτή που έκαναν οι γυναίκες του συνδυασμού μας «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που συμπίπτει με τις μέρες του Πάσχα που ακολουθούν ουσιαστικά ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες που εξέφρασαν φορείς, σύλλογοι και σωματεία του τόπου μας, για βοήθεια. Καθένας μας μπορεί να προσφέρει από όποια θέση και αν βρίσκεται» δήλωσε η Μαρία Τσόκα.

\"\"

Ο πολύχρωμος κουμπαράς με τα ονόματα των σωματείων και οι λαμπάδες ,προσφορά και δημιουργία της Ηλιαχτίδας, αποτέλεσαν ένα ακόμη κίνητρο για την ενίσχυση των σωματείων με αποτέλεσμα τα χαμόγελα των παιδιών και των συνανθρώπων μας να είναι πλέον περισσότερα.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook