Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία για την ανάθεση του έργου με τίτλο: Βελτίωση Βατότητας Δρόμου στις Καμάρες. Το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στη δράση L321-1 του τοπικού προγράμματος LEADER τον άξονα 4, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το Υπ. Α.Α.Τ., στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Α.Α. 2007-2013.

Αντικείμενο της μελέτης είναι η βελτίωση του δρόμου από το σημείο της επαρχιακής οδού Καμαρών-Λοχριάς έως τη θέση Σώπατα και έως τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο εξυπηρετεί κυρίως αγροτικές- γεωργικές εκτάσεις και κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής. Η μελέτη προβλέπει επίσης τον καθαρισμό του υφιστάμενου δρόμου και την κατασκευή των κατάλληλων κλίσεων. Μετά την κατασκευή των στρώσεων βάσης και υπόβασης θα ασφαλτοστρωθεί μια λωρίδα κυκλοφορίας 4,00 μ.

Με αφορμή τη δημοπράτηση του έργου η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη τόνισε πως: «προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η συνέχιση σημαντικών αλλά και αναγκαίων έργων στην περιοχή, καθώς εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook